STN EN ISO 19011: 2012 (01 0330), Návod na auditovanie systému manažérstva (ISO 19011: 2011). - Grauzeľ, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 19011: 2011