STN EN ISO 19011: 2012 (01 0330), Návod na auditovanie systému manažérstva (ISO 19011: 2011). - Grauzeľ, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 19011: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 19011 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Grauzeľ. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Norma je nahradená normou STN EN ISO 19011 z júna 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy