STN EN ISO 19118: 2012 (01 9338), Geografické informácie. Kódovanie (ISO 19118: 2011). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN ISO 19118: 2011 a má postavenie oficiálnej verzie