STN EN ISO 19118: 2012 (01 9338), Geografické informácie. Kódovanie (ISO 19118: 2011). - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartofrafia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN ISO 19118: 2011 a má postavenie oficiálnej verzie
Táto norma nahrádza STN EN ISO 19118 z januára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartofrafia
Keywords: normy