STN EN 287-1: 2012 (05 0711), Kvalifikačné skúšky zváračov. Tavné zváranie Časť 1 Ocele - Hornigová, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN 287-1: 2011
Táto norma nahrádza anglic´ú verziu STN EN 287-1 z januára 2012, ktorá zrušila STN EN 287-1 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Hornigová. Techncická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy