STN EN 13618: 2012 (13 7183), Ohybné hadicové zostavy v inštaláciách s pitnou vodou. Funkčné požiadavky a skúšobné metódy. - Summer, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13618: 2011