STN EN 13618: 2012 (13 7183), Ohybné hadicové zostavy v inštaláciách s pitnou vodou. Funkčné požiadavky a skúšobné metódy. - Summer, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13618: 2011
Spracovateľ: Peter Summer. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy