STN EN 60519-6: 2012 (33 5002), Bezpečnosť elektrotepelných zariadení Časť 6 Špecifikácie bezpečnosti priemyselných mikrovlnných ohrievacích zariadení - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60519-6: 2011