STN EN 50525-1: 2012 (34 7410), Elektrické káble. Nízkonapäťové káble na menovité napätia do 450/750 V (U0/ U) vrátane Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50525-1: 2011