STN EN 50525-2-11: 2012 (34 7410), Elektrické káble. Nízkonapäťové káble na menovité napätia do 450/750 V (U0/ U) vrátane Časť 2-11 Káble na všeobecné použitie. Ohybné káble s termoplastickou izoláciou z PVC - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50525-2-11: 2011