STN EN 50525-2-11: 2012 (34 7410), Elektrické káble. Nízkonapäťové káble na menovité napätia do 450/750 V (U0/ U) vrátane Časť 2-11 Káble na všeobecné použitie. Ohybné káble s termoplastickou izoláciou z PVC - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50525-2-11: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50525-2-11 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahradila STN 34 7410-12 z októbra 1998 v celom rozsahu a čiastočne nahradila STN 34 7410-5 z júla 2001. STN 34 7410-12 z októbra 1998 a STN 34 7410-5 z júla 2001 sa môžu súbežne s touto normou používať do 17. 1. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komsia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy