STN EN 50525-2-21: 2012 (34 7410), Elektrické káble. Nízkonapäťové káble na menovité napätia do 450/750 V (U0/ U) vrátane Časť 2-21 Káble na všeobecné použitie. Ohybné káble s izoláciou zo zosieteného elastoméru - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50525-2-21: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50525-2-21 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahradila STN 34 7470-4 z decembra 2004, STN 34 7470-10 z marca 2008, STN 34 7470-11 z marca 2008, STN 34 7470-12 z marca 2008 a STN 34 7470-16 z júla 2008 v celom rozsahu.STN 34 7470-4 z decembra 2004, STN 34 7470-10 z marca 2008, STN 34 7470-11 z marca 2008, STN 34 7470-12 z marca 2008 a STN 34 7470-16 z júla 2008 sa môžu súbežne s touto normou používať do 17. 1. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komsia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy