STN EN 50525-3-11: 2012 (34 7410), Elektrické káble. Nízkonapäťové káble na menovité napätia do 450/750 V (U0/ U) vrátane Časť 3-11 Káble so špeciálnou požiarnou charakteristikou. Ohybné káble s bezhalogénovou termoplastickou izoláciou a nízkym uvoľňovaním dymu - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50525-3-11: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50525-3-11 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahradila STN 34 7410-14 z decembra 2004 v celom rozsahu. STN 34 7410-14 z decembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 17. 1. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy