STN EN 61812-1: 2012 (35 3411), Časové relé na priemyselné a obytné použitie Časť 1 Požiadavky a skúšky - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61812-1: 2011