STN EN 61812-1: 2012 (35 3411), Časové relé na priemyselné a obytné použitie Časť 1 Požiadavky a skúšky - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61812-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 61812-1 z mája 2001 a STN EN 116000-2 z novembra 2000 v celom rozsahu. STN EN 61812-1 z mája 2001 a STN EN 116000-2 z novembra 2000 sa môžu súbežne s touto normou používať do 29. 6. 2014
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy