STN EN 62561-4: 2012 (35 7605), Súčasti systému ochrany pred bleskom (LPSC) Časť 4 Požiadavky na príchytky vodičov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62561-4: 2011