STN EN 62561-4: 2012 (35 7605), Súčasti systému ochrany pred bleskom (LPSC) Časť 4 Požiadavky na príchytky vodičov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62561-4: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 50164-4 z februára 2009 v celom rozsahu. STN EN 50164-4 z februára 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 21. 2. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy