STN EN 61347-2-3: 2012 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-3 Osobitné požiadavky na elektronické ovládacie zariadenia žiariviek napájané striedavým a/alebo jednosmerným prúdom - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-3: 2011 vrátane EN 61347-2-3: 2011/AC: 2011