STN EN 61347-2-3: 2012 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-3 Osobitné požiadavky na elektronické ovládacie zariadenia žiariviek napájané striedavým a/alebo jednosmerným prúdom - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-3: 2011 vrátane EN 61347-2-3: 2011/AC: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 61347-2-3 z novembra 2002, STN EN 61347-2-4 z novembra 2002, STN EN 61347-2-5 z novemra 2002 a STN EN 61347-2-6 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 61347-2-3 z novembra 2002, STN EN 61347-2-4 z novembra 2002, STN EN 61347-2-5 z novemra 2002 a STN EN 61347-2-6 z novembra 2002 sa môžu súbežne s touto normou používať do 23. 6. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy