STN EN 60745-2-22: 2012 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-22 Osobitné požiadavky na rozbrusovačky - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-22: 2011