STN EN 1559-3: 2012 (42 1260), Zlievarenstvo. Technické dodacie podmienky Časť 3 Doplnkové požiadavky na liatinové odliatky - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1559-3: 2011