STN EN 1559-3: 2012 (42 1260), Zlievarenstvo. Technické dodacie podmienky Časť 3 Doplnkové požiadavky na liatinové odliatky - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1559-3: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1559-3 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy