STN EN 1863-1: 2012 (70 1608), Sklo v stavebníctve. Tepelné spevnené sodnovápenatokremičité sklo Časť 1 Definície a opis (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1863-1: 2011