STN EN 1863-1: 2012 (70 1608), Sklo v stavebníctve. Tepelné spevnené sodnovápenatokremičité sklo Časť 1 Definície a opis - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1863-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1863-1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy