STN EN 13024-1: 2012 (70 1620), Sklo v stavebníctve. Tepelne tvrdené bórokremičité bezpečnostné sklo Časť 1 Definície a opis (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN 13024-1: 2011 a má postavenie oficiálnej verzie