STN EN 491: 2012 (72 3243), Betónové strešné škridly a tvarovky na pokrývanie striech a obklady stien. Skúšobné metódy. - Audy, Branislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 491: 2011