STN EN 491: 2012 (72 3243), Betónové strešné škridly a tvarovky na pokrývanie striech a obklady stien. Skúšobné metódy. - Audy, Branislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 491: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 491 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Branislav Audy. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy