STN EN 1090-1 + A1: 2012 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 1 Požiadavky na posudzovanie zhody konštrukčných dielcov (Konsolidovaný text) - Juhás, Pavol; Vargová, Renáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-1: 2009 + A1: 2011