STN EN 1090-1 + A1: 2012 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 1 Požiadavky na posudzovanie zhody konštrukčných dielcov (Konsolidovaný text) - Juhás, Pavol; Vargová, Renáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-1: 2009 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1090-1 z februára 2010 v celom rozsahu. STN EN 1090-1 z februára 2010 sa môže súbežne používať s touto normou do 1. 7. 2014
Spracovateľ: Pavol Juhás, Renáta Vargová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy