STN EN 13036-4: 2012 (73 6171), Povrchové vlastnosti vozoviek. Skúšobné metódy Časť 4 Metóda merania odporu povrchu proti šmyku. Skúška kyvadlom - Komačka, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13036-4: 2011