STN EN 13036-4: 2012 (73 6171), Povrchové vlastnosti vozoviek. Skúšobné metódy Časť 4 Metóda merania odporu povrchu proti šmyku. Skúška kyvadlom - Komačka, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13036-4: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13036-4 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Komačka. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy