STN EN ISO 3376: 2012 (79 3820), Usne. Fyzikálne a mechanické skúšky. Stanovenie pevnosti v ťahu a ťažnosti (ISO 3376: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3376: 2011