STN EN ISO 3376: 2012 (79 3820), Usne. Fyzikálne a mechanické skúšky. Stanovenie pevnosti v ťahu a ťažnosti (ISO 3376: 2011). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3376: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3376 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy