STN EN ISO 3377-1: 2012 (79 3828), Usne. Fyzikálne a mechanické skúšky. Stanovenie pevnosti v ďalšom trhaní Časť 1 Jednostranné trhanie (ISO 3377-1: 2011) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiálz a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3377-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3377-1 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 24 Materiálz a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy