STN EN ISO 105-B10: 2012 (80 0121), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť B10 Stálofarebnosť v umelej poveternosti. Expozícia filtrovanému žiareniu xenónovej výbojky (ISO 105-B10: 2011) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-B10: 2011
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy