STN EN ISO 14006: 2012 (83 9006), Systémy environmentálneho manažérstva. Pokyny na začleňovanie ekodizajnu (ISO 14006. 2011). - Ploszek, Artuš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN ISO 14006: 2011