STN EN 15331: 2012 (95 0106), Kritériá návrhu, manažérstva a riadenia činnosti údržby budov. - Grenčík, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15331: 2011