STN EN 15331: 2012 (95 0106), Kritériá návrhu, manažérstva a riadenia činnosti údržby budov. - Grenčík, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15331: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15331 z novembra 2011, ktorá od 1. 11. 2011 nahradila STN P CEN/TS 15331 zo septembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Grenčík.
Keywords: normy