STN EN 15221-3: 2012 (96 2001), Facility management Časť 3 Návod na kvalitu vo facility managemente - Somorová, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-3: 2011