STN EN 15221-4: 2012 (96 2001), Facility management Časť 4 Kategorizácia, klasifikácia a štruktúry vo facility managemente - Vilčeková, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-4: 2011