STN EN 15221-4: 2012 (96 2001), Facility management Časť 4 Kategorizácia, klasifikácia a štruktúry vo facility managemente - Vilčeková, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 109 Facility management (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-4: 2011
Spracovateľ: Silvia Vilčeková. Technická komisia: TK 109 Facility management
Keywords: normy