STN EN 15221-5: 2012 (96 2001), Facility management Časť 5 Návod na procesy vo facility managemente - Somorová, Viera; Piršel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-5: 2011