STN EN 15221-6: 2012 (96 2001), Facility management Časť 6 Meranie plôch a priestorov vo facility managemente - Somorová, Viera; Malenková, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-6: 2011