STN EN 15221-6: 2012 (96 2001), Facility management Časť 6 Meranie plôch a priestorov vo facility managemente - Somorová, Viera; Malenková, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 109 Facility management (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-6: 2011
Spracovateľ: Viera Somorová, Jana Malenková. Technická komisia: TK 109 Facility management
Keywords: normy