STN EN ISO 15792-1/A1: 2012 (05 5520), Zváracie materiály. Metódy skúšania Časť 1 Metódy skúšania skúšobných vzoriek zvarového kovu ocelí, niklu a niklových zliatin (ISO 15792-1: 2000/Amd 1: 2011). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 15792-1: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15792-1: 2008/A1: 2011