STN EN ISO 15792-1/A1: 2012 (05 5520), Zváracie materiály. Metódy skúšania Časť 1 Metódy skúšania skúšobných vzoriek zvarového kovu ocelí, niklu a niklových zliatin (ISO 15792-1: 2000/Amd 1: 2011). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 15792-1: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15792-1: 2008/A1: 2011
Táto zmena nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15792-1/A1 z apríla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy