STN EN 60947-4-3/A2: 2012 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 4-3 Stýkače a spúšťače motorov. Striedavé polovodičové regulátory a spúšťače pre nemotorické zaťaženie. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 60947-4-3: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-4-3: 2000/A2: 2011