STN EN 60601-1/A11: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzxkové vlastnosti. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60601-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1: 2006/A11: 2011
Keywords: normy