Úvod do studia politiky - Novák, Miroslav, 1953-; Brokl, Lubomír, 1937- (Studijní texty (Sociologické nakladatelství), 2011)
Učeb. vys. škôl určená študent. humanit. odb. komplex. rozeberájú. obor politológ.