Úvod do studia politiky - Novák, Miroslav, 1953-; Brokl, Lubomír, 1937- (Praha : Sociologické nakladatelství (SLON), 2011)
Učeb. vys. škôl určená študent. humanit. odb. komplex. rozeberájú. obor politológ.
Biograf. údaje o aut.
Bibl. odkazy; menný register: s. 759-766; vecný register: s. 767-783
Keywords: politológia -- interdisciplinárne aspekty; politika -- interdisciplinárne aspekty; politologický výzkum; učebnice vysokých škol